Webdesign

Denkt u al een tijdje na over een website? Bij Digital-Dreams webdesign kunt u een website laten maken die past bij uw bedrijf, organisatie, vereniging of persoon.
Ik bouw voor u de website die is afgestemd op uw wensen.

designers-instrumentary 128Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het is dan ook zowel voor nieuwe als bestaande ondernemers van groot belang dat zij:

  • een website hebben (een klant kan hier informatie over uw bedrijf vinden)

  • vindbaar zijn op internet (kunnen uw klanten u vinden?)

  • een website hebben met een professionele uitstraling die tevens gebruikersvriendelijk is (een website is een serieus hulpmiddel die uw mogelijke klanten een beeld, een eerste indruk van uw bedrijf geeft)

Maar niet alleen voor ondernemers, ook verenigingen, clubs en stichtingen hebben vaak hun plekje op internet nodig voor leden en geïnteresseerden. Ook zij kunnen bij Digital-Dreams terecht.

Webhosting
Ik bied zelf geen hosting maar kan u wel alle rompslomp hieromheen uit handen nemen. Met wat korte informatie van uw kant zorg ik  dat alles geregeld wordt. Ik blijf daarna desgewenst ook contactpersoon voor uw site zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische zaken rond uw website.

Vindbaarheid
Uw website wordt geoptimaliseerd voor, en aangemeld bij zoekmachines. Helaas kunnen er geen garanties worden gegeven over de positie van uw website bij b.v. Google. Wel stel ik alles in het werk om uw site zo optimaal mogelijk in te richten hiervoor.

Uw website mobiel
Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van mobiel of tablet om te internetten. Dit heeft gevolgen voor uw website. Een site die er op een groot beeldscherm overzichtelijk uitziet is op een mobiele telefoon misschien moeilijk te lezen...

Digital-Dreams gebruikt de nieuwste technieken en een nieuwe website wordt standaard "responsive" gemaakt, dat wil zeggen dat hij zich aanpast naar het formaat van het medium waarop hij bekeken wordt. Hierdoor is uw website altijd overal goed bereikbaar.

Kosten
Iedere website is anders, en kan van heel eenvoudig tot zeer uitgebreid zijn. Het is daarom niet mogelijk om hier prijzen weer te geven. De kosten van een website zijn onder meer afhankelijk van het aantal pagina’s van de site, het aantal illustraties en andere specifieke wensen.
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken !

©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.

www.digital-dreams.nl