Skip to main content

Webdesign

De website

Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het is dan ook zowel voor nieuwe als bestaande ondernemers van groot belang dat zij een website hebben (een klant kan hier informatie over uw bedrijf vinden) en dat die website een professionele uitstraling heeft die tevens gebruikersvriendelijk is (een website is een serieus hulpmiddel die uw mogelijke klanten een beeld, een eerste indruk van uw bedrijf geeft)

Maar niet alleen voor ondernemers, ook verenigingen, clubs en stichtingen hebben vaak hun plekje op internet nodig voor leden en geïnteresseerden. Ook zij kunnen bij Digital-Dreams terecht.

Platforms

Uw website wordt bekeken op een laptop, maar ook op een tablet of mobiel
Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van mobiel of tablet om te internetten. Dit heeft gevolgen voor uw website. Een site die er op een groot beeldscherm overzichtelijk uitziet is op een mobiele telefoon misschien moeilijk te lezen...

Digital-Dreamszorgt er standaard voor dat uw website "responsive" wordt gemaakt, dat wil zeggen dat hij zich aanpast naar het formaat van het medium waarop hij bekeken wordt. Hierdoor is uw website altijd overal goed te gebruiken.

Veilig en vindbaar

Uw website wordt geoptimaliseerd voor, en aangemeld bij zoekmachines. Helaas kunnen er geen garanties worden gegeven over de positie van uw website bij b.v. Google. Wel stel ik alles in het werk om uw site zo optimaal mogelijk in te richten hiervoor.

Neemt u na het bouwen van de website een beperkt of uitgebreid onderhoudcontract dan is daarbij een extra beveiligingsprogramma inbegrepen. Dit houd hackers die op uw website proberen in te breken op veilige afstand.

Webhosting

Ik bied zelf geen hosting maar kan u wel alle rompslomp hieromheen uit handen nemen. Met wat korte informatie van uw kant zorg ik  dat alles geregeld wordt. Ik blijf daarna desgewenst ook contactpersoon voor uw site zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische zaken rond uw website.

Kosten

Iedere website is anders, en kan van heel eenvoudig tot zeer uitgebreid zijn. Het is daarom niet mogelijk om hier prijzen weer te geven. De kosten van een website zijn onder meer afhankelijk van het aantal pagina’s van de site en andere specifieke wensen. Natuurlijk bespreken we vooraf wat de kosten gaan worden op basis van uw wensen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Onderhoud wordt naar wens gedaan met vooraf ingekochte uren (strippenkaart), meestal van 5 of 10 uur, naar gelang de verwachtte hoeveelheid mutaties aan de website. Hiermee bent u verzekerd van een website die altijd up-to-date is.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken !

Contact

Wilt u meer weten of een vrijblijvende afspraak maken?
Bel of mail naar: Ineke van Galen
06-24472404 of
Email
Adres: Meeuwenlaan 74 - 1602 ND Enkhuizen

-Algemene voorwaarden-

-Privacy statement-

©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.